Zashevi-trans.com предлага контейнери за строителни отпадъци

След основен ремонт остават много следи, които трябва да бъдат заличени. Строителни отпадъци, излишна мазилка след къртене, непотребни мебели, стари тухли, тръби, неизползвани строителни материали.

Замисляли ли сте се какво трябва да правите с тези остатъци?

Те заемат много място, пречат и цапат вече подновения и реновиран дом. Трябва да се отървете от тях възможно най-скоро, за може да се насладите на сто процента на новата атмосфера вкъщи. А знаете ли, че общините не позволяват да се смесват строителни с битови отпадъци в контейнерите за обществено ползване. Тоест след ремонт вие трябва да помислите за място, където да изхвърлите тези непотребни останки.

Може и да не мислите за тези проблеми, а просто да се доверите на фирма Зашеви Транс ООД, чиято основна дейност е именно извозване на строителни отпадъци до специализирани сметища.

Компанията се занимава с това повече от 10 години и е придобила сериозен професионален опит след всичките тези години работа с различни клиенти и изисквания. Служителите работят с нужната мотивация и желание да бъдат максимално полезни на всеки, който се свърже с тях и им се довери.

Предлагат контейнери за строителни отпадъци под наем на ниски цени, в които е включено доставка, престой за пет календарни дни, извозване до депо за не-битови отпадъци и такса смет.

В сайта на фирмата са представени три вида контейнери за строителни отпадъци, които се различават по своя обем – 3, 4 и 7 кубика. Ако мислите, че не сте способни да прецените кой размер е най-подходящ за вашия боклук, може да позвъните на телефонен номер 0898 450 631 или 0897 961 162, на който ще получите подробна информация и компетентно мнение от някой от служителите на фирмата.

Разгледайте предложенията на Zashevi-trans.com и обърнете внимание на ценоразписа, гарантираме ви, че ще бъдете изненадани колко са ниски сумите за наемане на контейнери за строителни отпадъци.

Вашият коментар